PILATESTA KARITAN KANSSA

PILATESTA KARITAN KANSSA
Kategoriassa: LIFESTYLE, KEHO

PILATESTA KARITAN KANSSA

PILATESTA KARITAN KANSSA? Kyllä, vihdoin se on mahdollista!

Muistan, kuinka nuorempana minua kiinnosti liikunnassa sen tuoma ulkoinen muutos. Nykyään minua ohjaa kivuttoman, vahvan ja elastisen kehon sekä toimintakyvyn ylläpito mahdollisimman pitkään. Nautin liikkeestä ja sen vaikutuksista ja kaikki muu on kivaa ja tervetullutta plussaa. Ja NYT on aika ohjata myös toisia! Ensimmäinen Pilates X Karita LIVE-valmennus verkossa alkaa 30.5. Jokainen harjoitus tallentuu ryhmään, joten jos et ehdi liveen, ei haittaa. Voit toistaa ja harjoitella kun itsellesi parhaiten sopii. Yhdessä kuljetaan kolme viikkoa! Pääset treenaamaan kanssani pilatesta, hengitystä ja kehoa avaavia ja huoltavia treenejäkin on kahtena sunnuntaina. Oma tyylini ohjata on rento ja harjoittelu ohjautuu kehotuntemuksen ja ilon kautta.

pilates

Olen koulutukseltani Somatic pilates -ohjaaja, jonka lisäksi kouluttautunut monessa muussa henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin koulussa, olen esimerkiksi vasta valmistumassa hengitysvalmentajaksi. Tietoinen hengitys ja/tai hengitysharjoitukset kulkevakin mukana tavalla tai toisella ja ovat osana jokaista valmennuksen harjoitusta. Pilatesharjoitteluun olen saanut ohjaajakoulutukseni Somatic Pilates Helsingissä Jarmo Ahosen ja muiden huippuammattilaisten opissa. Harjoituksissa keskitytään muun muassa kehon syvien ryhtiä ylläpitävien lihasten aktivoimiseen ja vahvistamiseen, sekä samalla liikkuvuusharjoitteluun – lopputuloksena pitkät kauniit lihakset, vahva keskivartalo ja elastinen sekä hyvinvoiva keho.

pilatesharjoittelu

PILATESTA KARITAN KANSSA

Valmennus sopii kaikentasoisille etkä tarvitse mitään erityisvälineitä – nilkka- ja/tai rannepainot voit halutessasi ottaa lisäksi harjoitteluusi. On kuitenkin hyvä huomioida etten erikseen ohjaa raskaana oleville tai juuri synnyttäneille erillisiä variaatiota. Kolmen viikon valmennukseen kuuluu joka viikko kolme live-ohjattua pilatesharjoitusta. Pidän harjoitukset napakkoina ja kestoltaan noin 15-30 minuuttia. Lisäksi mukaan tulee kehonhuoltoa – kaksi yhteistä, noin 30-45 minuutin kehonhuolto/venyttelyharjoitusta yhdessä Relax-ryhmän kanssa. Jaan harjoituksista eri variaatioita, jonka vuoksi Pilates x Karita -valmennus sopii kaikentasoisille liikkujille ja harjoituksista on hyötyä moniin eri lajeihin. 

pilates-kurssi

PILATES x KARITA -valmennus pähkinänkuoressa

KESTO: 3 viikon valmennus, jonka materiaalit jäävät käyttöösi kolmeksi viikoksi valmennuksen päätyttyä valmennusalustalle
SISÄLTÖ: Yksi valmennusjakso sisältää yhteensä 11 live-lähetystä, joista jää tallenteet myös myöhempää käyttöä varten
VÄLINEET: jooga- tai jumppamatto, halutessasi nilkka- ja/tai rannepainot tuomaan lisää haastavuutta tai helpotusta liikkeisiin
HARJOITUKSIEN KESTO: 15-45 minuuttia

HINTA: 55€

Mukaan pääset TÄÄLTÄ.

 

 

Olet lämpimästi tervetullut treenaamaan ja mukaan elinvoimaiseen HERO Pilates X Karita -yhteisöön, jossa todella on voimaa ja valoa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

 

Elinvoimaa ja energiaa, 

Karita

 

 

Kuvat: Emma Ronkainen

2 vuotta sitten
Kommentit
Kirsi
2 vuotta sitten klo 9.52
Hei! "Heräsin" tähän pilatesjuttuun hieman liian myöhään. Onko se tulossa tulevaisuudessa uudelleen?
Karita
1 vuosi sitten klo 21.24
Moi joka kuukausi tulee uusi valmennusryhmä. : ) Karita
Kirsi
8 kuukautta sitten klo 19.51
Milloin alkaa seuraava ryhmä?