TIETOA MINUSTA

TIETOA MINUSTA

Holistinen hyvinvointivalmentaja | meditaatio-ohjaaja | LCF Life Coach | luennoitsija | juontaja | tietokirjailija | Reiki-hoitaja

Olen Karita,

ja olen yrittäjä – tai "tekijä" kuten itse haluan sanoa –, holistinen hyvinvointivalmentaja, LCF Life Coach, meditaatio-ohjaaja, tietokirjailija, Reiki-hoitaja ja ÄITI. Rakastan hyvinvointia elämän eri sävyissä ja sen jokaisella osa-alueella. Ajattelen, ettei mikään yksittäinen asia tai muutos välttämättä ole oikotie onneen tai ratkaisu kaikkeen – ratkaisevaa on kokonaisuus, jossa eri osa-alueet tukevat toinen toisiaan. Kun unet jäävät vähiin tai stressaa, voi hyvää oloa tukea esimerkiksi ravintorikkaalla ja rauhoittavalla ruoalla, meditaatiolla ja hengitysharjoituksilla. Yhtä tärkeää on ymmärtää, että jos mikään ei muutu, mikään ei muutu. Kukaan meistä ei kuitenkaan ole täydellinen – ajattelen mieluummin niin, että olemme kaikki epätäydellisyydessämme juuri sopivan täydellisiä ja erilaisuudessamme kaikki samanlaisia.

Niin kauan kuin muistan olen ollut kiinnostunut terveydestä – nuorempana ravinnosta ja terveyden fyysisestä puolesta, mutta iän karttuessa yhä enenevässä määrin henkisestä hyvinvoinnista. Halu ymmärtää enemmän sai minut opiskelemaan ja tutkimaan juuri mielen saloja, sisäistä rauhaa ja ajatuksen voimaa. Löysin itsestäni ikuisen opiskelijan, jolla on halu oppia koko ajan uutta – intohimoisesti, myös muille ammentaen. Tällä hetkellä täydennän tietämystäni opiskelemalla pilatesohjaajaksi Somatic Pilates Studiolla. Opinnot avartavat ymmärrystäni fyysisestä kehosta, anatomiasta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Uskonkin, että kaikki uudet opinnot ja koulutukset paitsi syventävät tietämystäni asiakokonaisuuksista myös avaavat ajatusmallejani – ja samalla huomaan, että mitä enemmän opiskelen ja luen, sitä syvemmin ymmärrän, etten tiedä mitään. Opiskellessa syntyy kuitenkin aina oivalluksia, ja näitä oivalluksia jaan blogissani, somessa @karitatykka ja kirjoissani, joita olen kirjoittanut jo seitsemän. Kolme viimeisintä niistä ovat minulle erittäin henkilökohtaisia ja kaikkein merkityksellisimpiä.

Joskus nuorempana ajattelin, että olisin sukumme ensimmäinen naispoliisi. Se ajatus onneksi jäi unholaan, sillä herkkyyteni olisi tehnyt poliisintyöstä todella uuvuttavaa. Ajatus siitä, mikä minusta tulee isona, elää kuitenkin edelleen – nykyisin tosin ajattelen niin, että minun ei tarvitse tietää minne olen menossa, sillä tärkeintä on itse matka. Jos pusken tukka putkella eteenpäin, menee elämä helposti kiireessä ohitse – jää siis elämättä. Siksi pysähdynkin hetkiin ja pyrin joka päivä haltioitumaan tavalla tai toisella. Sitä samaa toivon myös sinulle. Toivon, että voin auttaa sinua huomaamaan hetken ja sen merkityksellisyyden. Tämän elämäntehtäväni olen tiedostanut jo vuosia sitten – haluan inspiroida ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin elämän kaikilla eri osa-alueilla. Haluan tuoda ripauksen paljon kaivattua rauhaa kaaoksen keskelle, jokaiseen hetkeen, ja haluan olla oppaanasi hetkiin, joissa on jo kaikki.

En ole täydellinen, kaukana siitä, eikä minulla ole vastauksia kaikkeen. Teen virheitä. Tunnen pelkoa, epävarmuutta ja riittämättömyyden tunnetta, ihan niin kuin sinäkin ehkä joskus. Ymmärrän, miltä sinusta tuntuu ja kuulen sinut. Teen parhaani jakaakseni ja ammentaakseni sinulle kaikkea hyvää, positiivista, eheyttävää ja ravitsevaa – ja toivottavasti myös jotakin, mikä saa sinut kokemaan elämän merkityksellisyyden ja ihanuuden sen kaikissa vaiheissaan, myös niissä hankalissa.

Näiltä sivuilta löydät herkullista ja terveellistä reseptiikkaa, kauniita ja kestäviä lifestyle-ihanuuksia, kauneutta ja kehon huolenpitoa, positiivisia ja voimaannuttavia tekstejä, harjoituksia – ja paljon muuta. Sivusto elää, kasvaa ja laajenee koko ajan oman matkani edetessä – olet lämpimästi tervetullut mukaan tälle matkalle. Toivon, että siitä tulee myös sinun matkasi.

Kiitos, että olet siellä. Kiitos, että tulit sivuilleni ja annoit kallisarvoista aikaasi tämän lukemiseen. Ilman sinua ei tällä tai muillakaan teksteilläni, kirjoillani ja julkaisuillani ole merkitystä – vain niiden vastaanottajan ajatukset voivat herättää sanat eloon.

Tervetuloa matkaan mukaan!

Rakkaudella,

Karita