RINTASYÖPÄ – MÁDARAN ROOSA NAUHA -TUOTTEILLA TUKEA SYÖPÄTUTKIMUKSEEN

RINTASYÖPÄ – MÁDARAN ROOSA NAUHA -TUOTTEILLA TUKEA SYÖPÄTUTKIMUKSEEN
Kategoriassa: LIFESTYLE, KAUNEUS, KEHO

RINTASYÖPÄ – MÁDARAN ROOSA NAUHA -TUOTTEILLA TUKEA SYÖPÄTUTKIMUKSEEN

Rintasyöpä – MÁDARAN Roosa nauha -tuotteilla tukea rintasyöpätutkimukseen, syöpään, joka on naisten yleisin syöpä, ja johon sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 000 naista. Rintasyöpä on yksilöllinen ja monimuotoinen sairaus ja hoidon tarpeet ovat erilaiset. Tutkimustyöllä voidaan kehittää hoitoa ja oivaltaa uutta. Onneksi paranemisennuste on useimmiten hyvä.  

rintasyöpä

MÁDARA osallistuu Suomessa syksyn 2021 Roosa nauha -keräykseen, jolla kerätään varoja suomalaiseen syöpätutkimukseen. Apua tarvitsevat sekä sairastuneet hoidon eri vaiheissa, mutta myös läheisensä, jotka kulkevat sairastuneen rinnalla. MÁDARAn mukaantulo Roosa nauha -keräyksen juontaa juurensa voimakkaaseen ja hyvin henkilökohtaiseen syyhyn. Vuoden 2020 alussa Paula Tisenkopfalla, yhdellä MÁDARAn perustajista, diagnosoitiin rintasyöpä. Sen sijaan, että Paula olisi ottanut etäisyyttä yhteiskuntaan, kuten monet potilaat tekevät, hän päätti astua esiin ja dokumentoida tämän radikaalin kokemuksen, näyttäen sekä valoisat että ikävät puolet kokemastaan pelottavasta matkasta. Paulan tarinasta on muodostunut Selfnoises ja 24.9.2021 avautuva taidenäyttely Latvian Riiassa.

roosa nauha

Rintasyöpä – MÁDARAN Roosa nauha -tuotteilla tukea rintasyöpätutkimukseen

Paula sai syöpädiagnoosin vain 31 vuoden ikäisenä. Hän ei juossut pakoon tai piilottanut itseään, vaan valitsi todella kurkistaa itseensä, ensimmäistä kertaa elämässään. Hän halusi viimein kuulla itseäni sekä omaa ääntään. Koska kemoterapia oli edessä, Paula sanoi hyvästit pitkille hiuksilleen. Hän muisteli lapsuutensa hiustenleikkuita, palasi muistoihin ja pikkuhiljaa tottui siihen väistämättömään realiteettiin, joka häntä odotti. Hän päätti jakaa matkansa syövän kanssa, koska muistaa, miten paljon muiden ihmisten tarinat vahvistivat silloin, kun Paula tunsi yksinäisyyttä sairautensa äärellä. Hän uskoo, että syövästä kokemuksena voi ja pitääkin puhua avoimesti ja julkisesti. Paula toivoo myös, että me kaikki pääsisimme lähemmäksi itseämme, jotta voisimme kokea elämää ja itseämme autenttisesti – ehkä myös rakastua. Rakastua elämään! Paulan matkaa voi seurata muun muassa täällä: Selfnoises.

rintasyöpätutkimus

Miksi pitääkin usein sattua jotakin, ennen kuin oivallamme terveyden ja elämän merkityksen? Miksi niin helposti elämme "sitten kun" -elämää? Ajattelemme, että aikaa on loputtomasti... Äitini menehtyminen helmikuussa ALS:n viimeistään pysäytti minut – herätti kysymyksiä ja avasi oivaltamaan itsessäni paljon. Olin aiemmin menettänyt noin yksitoista vuotta vuotta sitten ystäväni haimasyövälle ja muutama tuttavanikin on sairastunut rintasyöpään ja onneksi selvinnyt. Syöpä on siis ollut lähellä. Nämä pysäyttävät.. mutta vain hetkeksi kunnes taas mennään tukka putkella ja laput silmillä. Mietin, voisimmeko haltioitua elämästä jo nyt, ennen kuin sairastumme tai joku lähellämme sairastuu – nauttia jokaisessa hetkessä ja tuntea kiitollisuutta mahdollisuudesta kokea elämää ja itseämme. 

Roosa nauha -tuote

Rintasyöpä – MÁDARAN Roosa nauha -tuotteet

MÁDARAN Roosa nauha -tuotteet ovat suositusta SOS sarjasta Klikkaa tuotteisiin TÄSTÄ. Siihen kuuluvat Hydra Recharge cream, SOS Hydra Intense Rose Jelly ja ihana SOS Hydra Rescue lip balm. SOS linja on luotu rauhoittamaan ja tehokkaasti kosteuttamaan kuivaa, stressaantunutta ja kireää ihoa – täydellisiä tuotteita siis syksyyn ihon hyvinvoinnin tueksi. MÁDARAn kampanjan tavoitteena on myös luoda laajempi konteksti, jota täydentävät temaattiset tapahtumat, tiedotustuki ja lahjoitustoiminnan laajentaminen MÁDARA- kanavien kautta.

Madara roosa nauha

SOS Hydra Recharge -voide on palkittu kosteusvoide sisältää hyaluronihappoa sekä pellavansiemenen ja pionijuuren uutteita – rauhoittaa, kosteuttaa ja korjaa kosteusköyhää ja stressaantunutta ihoa. SOS Hydra Intense -ruusugeeli on geelimäinen, rauhoittavaa ruusuvettä ja probiootteja sisältävä kosteuttaja, joka syväkosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa, stressaantunutta, näpyille altista ihoa. Auttaa säilyttämään ihon kosteustasapainon ja tasapainottamaan ihon mikrobiomia. Kolmas tuote on ihana SOS Hydra Rescue -huulivoide, jonka rauhoittava bisabololi sekä tyrnin- ja mustikansiemenöljy kosteuttaa helpottaen kuivuudesta ja epämukavuudesta kärsiviä huulia. Tuoksukin on ihana! Tämä on tuote, jonka tulee löytyä aina kassistani. 

23.9 - 31.10 aikana 10% Roosa nauha –erikoispakkauksiin pakattujen MÁDARA SOS Hydration -tuotteiden myynnistä lahjoitetaan Syöpäsäätiön tärkeään työhön suomalaisen syöpätutkimuksen hyväksi – KLIKKAA TUOTTEISIIN TÄSTÄ!

rintasyöpä tutkimus

Voimme tukea Suomen syöpäsäätiön rintasyöpätutkimusta MÁDARAN Roosa nauha -tuotteilla ja olla näin osa tätä tärkeää kampanjaa. Tutustu tuotteisiin täältä. SOS -sarjan tuotteet rauhoittavat ihon nopeasti ja tekee siitä kosteutetun ja elastisen – lämmin suositus siis näille kaikille kolmelle tuotteelle! Roosa nauha -keräys on voimassa 31.10.2021 saakka ja kampanjan SOS Hydration -ihonhoitotuotteet ovat saatavissa MADARACOSMETICS.FI -verkkokaupasta sekä Mádara-jälleenmyyjiltä.

Madara rintasyöpä

Loppuun vielä yhden MÁDARA:n perustajista Lotte Tisenkopfa-Iltneren terveiset:

”Syöpä voi koskettaa kaikkia, niin miehiä kuin naisia, kaiken ikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia ihmisiä. Tietoisina sairauden hälyttävästä esiintyvyydestä, varhaisen diagnoosin merkityksestä onnistuneen hoidon kannalta sekä tarpeellisesta mielenterveyteen keskittymisestä hoitojakson aikana ja sen jälkeen, mekin olemme päättäneet tukea Roosa nauha -keräystä Suomessa tänä vuonna.”- Lotte Tisenkopfa-Iltnere

Katso tuotteet tästä ja tilaa omasi tai hanki omasi Mádar-jälleenmyyjiltä.
Iloa ja ihanaa syksyä kaikille toivotellen, 

Karita

 

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

2 vuotta sitten