PUHDASTA JA TERVEYTTÄ EDISTÄVÄÄ

PUHDASTA JA TERVEYTTÄ EDISTÄVÄÄ
Kategoriassa: LIFESTYLE

PUHDASTA JA TERVEYTTÄ EDISTÄVÄÄ

Kaupallinen yhteistyö: Probiotic Craft

Ekologiset pesuaineet – tuoksuilla tai ilman sekä vastustuskykyä tukien


Viime aikoina olen mennyt, tehnyt ja touhunnut – ruokaa olen perheelle tehnyt, pyykit pyykännyt, mutta kodin siivous, se on jäänyt vähemmälle. Huomaan sen olossani, sillä puhdas ja siisti koti on tärkeää kaikkien terveydelle ja hyvinvoinnille – myös mieli on selkeämpi kun kotona on siistiä. Tässäkin siis kokonaisvaltaisuus osoittautuu tärkeäksi ja muistutus, että kaikki todellakin vaikuttaa kaikkeen. Siistissä kodissa on helpompi hengittää, sinne on kiva tulla ja hymykin viipyilee herkemmin kasvoilla.


PROBIOOTTISET PUHDISTUSTUOTTEET KOTIIN

Koti on itselleni erityisen tärkeä paikka minulle. Se on tukikohta, jossa on hyvä olla ja jonne on aina hyvä palata. Kodissamme on hyvä huoneilma ja pinnat haluan puhdistaa niin, että se palvelee perhettämme ja ympäristöä. Ekologiset puhdistustuotteet ovat olleet käytössä vuosia, mutta nyt uutuutena ollut tovin käytössä Probiotic Craft -sarja,jonka tuotteet ovat ekologisia, riittoisia ja suorastaan nerokkaita. Sarja vie pesuaineet aivan uudelle tasolle.


PROBIOOTTISET PESUAINEET


PROBIOTIC CRAFT -PUHDISTUSAINEET

Puhdasta ja terveyttä edistävää – kyllä kiitos bakteereille

En ole koskaan ollut erityisen tarkka tai huolissaan bakteereista. Esimerkiksi Lucan ollessa pieni en desinfioinut juuri mitään, pyyhkäisin pinnat miedoilla ja myrkyttömillä aineilla ja annoin lapsen myös möyriä mullassa ja temmeltää luonnossa, meillä oli myös koiria, joten kaikenlaiset pöpöt olivat osa elämää. Uskon, että tarvitsemme niitä hyvän vastustuskyvynkin kannalta. Siksi jatkuva desinfiointi huolestuttaakin hiukan. Mitä vastustuskyvyllemme tapahtuu jos krooninen desinfiointi jatkuu hamaan tulevaisuuteen – käsidesi kun huuhtelee myös kaikki hyvätkin bakteerit mukanaan. Probiotic Craft -tuoteperhe saapui siis hyvään aikaan sen sisältämien elävien probioottien vuoksi. Tuotteiden probiootit selviävät elossa jopa 90 asteen pesussa!


KARITA TYKKÄ JA PROBIOTIC CRAFT -TUOTTEET

Uutta Probiotic Craft -sarjaa on kehitelty yhdessä Baltian maiden edistyksellisimmissä ja innovatiivisimmissä kemian ja mikrobiologian laboratoriossa, joka sijaitsee Vilnassa, Santaran laaksossa, Liettuassa. Tuotekehitys perustuu tieteeseen ja huolelliseen testaukseen, ja valmistuksessa panostetaan kestävään luonnonvarojen hallintaan sekä uusiutuvaan energiaan. Tutkimusten tuloksena syntyi korkealaatuisten luonnollisten raaka-aineiden ja probioottien nerokas yhdistelmä, joka saattaa muun muassa auttaa suojelemaan suolistoamme huonoilta bakteereilta, stimuloivat immuunijärjestelmää, auttavat nopeuttamaan tervehtymistä, lisäävät hyviä bakteereja ja minimoivat huonoja bakteereja. Probiootit myös jatkavat työskentelyään pestyllä pinnalla pitkään siivouksen jälkeen, joten vaikutus on pidempi aikaisempi.


PUHTAAT KEMIKAALIVAPAAT PUHDISTUSTUOTTEET JA KARITA TYKKÄ

Siivouksessa probioottien teho perustuu kodin pintojen mikrobiflooran tasapainottamiseen. Käyttämällä probioottisia pesuainetuotteita, haitallisten bakteerien määrä kodin pinnoilla vähenee ja hyvien bakteerien määrä vastaavasti kasvaa. Näyttää myös siltä, että probiootit jatkavat työskentelyään pestyllä pinnalla pitkään siivouksen jälkeen, joten vaikutus on pidempi aikaisempi. Tutkimuksissa on huomattu, että probioottikannat tuottavat entsyymejä. Nämä entsyymit hajottavat lian mikroskooppisen pieniksi hiukkasiksi sekä puhdistuksen aikana, että sen jälkeen. Probiootit pystyvät ”nielaisemaan” pienet hiukkaset ja sulattamaan ne ruoakseen, jonka seurauksena probiootit pystyvät puhdistamaan pintoja pintaa syvemmältä, myös huokoisiin pintoihin, jonne lika helposti jämähtää. Ne hajottavat lian ja saavat pinnat pysymään puhtaana pidempään. Ekologiset Probiotic Craft -tuotteet on riittoisia – pieni määrä riittää pitkälle. Tuotteissa ei ole kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa ihmisiä tai ympäristöä. Ne eivät saastuta vettä ja parantavat jäteveden laatua. Sarjan tuotteilla on ECOCERT ja V-Label sertifikaatit ja ovat biohajoavia.


KARITA TYKKÄ JA TUOKSUTIPAT

 

Puhdasta ja terveyttä edistävää – lapsesta saakka

Probiootit ovat tulleet itselleni tutuksi jo pienestä pitäen – isäni puhui viilin ja jogurtin suoliston ystävällisyydestä sekä juotti Molkosan juomaa kehon tueksi. Vuosien varrella olen siis aina ollut hyvin tietoinen probiooteista ja mikribiomin merkityksestä niin suolistossa kuin ihollani. Nyt Probiotic Craft yhdistää puhdistusaineissa kosmetiikan suosikki raaka-aineen probiootteihin – hyaluronihappo. Koko sarja on hajustamaton, mutta sen voi halutessaan itse hajustaa Probiotic Craftin tuoksutipoilla, joita löytyy neljä eri tuoksua. Tuoksutipat sopivat toki myös diffuuseriin, aistejamme hemmottelemaan.


HAJUSTAMATON TUOTELINJA KODIN PUHDISTUKSEEN

Tuoteperheeseen kuluu pyykinpesuaine ja huuhteluaine, johon olen itse aivan hullaantunut – se tekee pyykistäni niin paljon pehmeämpää kuin pyykkietikat. Lattianpesuaine, tiskiaine ja yleispuhdistusaine ja kylpyhuoneen puhdistusaine tottakai. Yksi uniikki tuote löytyy, tuote, jollasta ei Suomessa vielä ole – hajunpoistaja! Se poistaa ikävät hajut esimerkiksi urheiluvarusteista, mieheni tenniskenkiin toimii loistavasti. Myös vaikkapa herkästä materiaalista tehdyt juhlavaatteet on ihana raikastaa hajunpoistajalla ja myös lemmikkitaloudet ovat myös todenneet tuotteen toimivaksi. Tuotteet ovat siis tuoksuttomia, mutta halutessasi voit itse valita minkä tahansa tuoksun ja luoda kotiisi haluamasi tunnelman – romanttisen tunnelman tuo SENSATION tuoksu, luonnon tuoksun tuo NATURE, kuplivan juhlatunnelman tuo CARNIVAL ja ihanan rentouttavat tuoksun tuo RELAXATION.


PROBIOOTTISET PUHDISTUSAINEET JA TUOKSUTIPAT

Eikö kuulostakin kiinnostavalta? Saatatkin miettiä ”mistä näitä tuotteita löytyy?”. Minäpä kerron – Probiotic Craft -tuotteita löydät muun muassa PUR-kaupasta ja Ruohonjuuri-myymälöistä –myös muutamista pienemmistä terveyskaupoista tuotteita löytyy, joten kannattaa rohkeasti kysyä. Suomenkieliset sivut aukeavat piakkoin, mutta sitä ennen voit käydä lukemassa tuotteista ja yrityksestä lisää täältä. Ehkä haluaisit jo testata tuotteita? Siinä voin myös hiukan auttaa – alta löydät kaksi GIVEAWAYta, joissa voittajat saavat huikeat tuotepakkaukset!


PUHDAS KOTI LUONNOLLISILLA PUHDISTUSAINEILLA

Puhdasta ja terveyttä edistävää – GIVEAWAY!

Voittajalle on luvassa huipputyylikäs musta  Probiotic Craft -lahjalaatikko, josta löytyy koko tuoteperheen kaikki ihanuudet.  Tuotepaketin arvo 120€. Osallistu kirjoittamalla kommentteihin mikä tuote kiinnostaisi sinua eniten. Voittaja selviää 29.11.2020 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 Osallistua voit myös Instagramissa @karitatykka !

Onnea matkaan ja ihanaa talven (ja Joulunkin) odotusta!
<3 Karita
Kuvat: Emma Ronkainen

4 vuotta sitten
Kommentit
Hanna
4 vuotta sitten klo 17.28
Hajunpoistaja! Viiden urheilevan lapsen äitinä juurikin nappisten, koristossujen ja ratsastussaappaiden hajumaailman muuttaminen raikkaaksi kiinnostaa
ubaTaeCJ
1 vuosi sitten klo 17.28
20
ubaTaeCJ
1 vuosi sitten klo 17.28
20
e
1 vuosi sitten klo 21.56
e
Hanna
4 vuotta sitten klo 17.30
Kaikki tehokkaat pesuaineet olisivat tervetulleita meille! Tuota hajunpoistajaa taidan käydä ostamassa, sen verran voimakkaat tuoksut tulevat pojan ja miehen treenikengistä. Kiitos vinkistä!
ubaTaeCJ
1 vuosi sitten klo 17.26
20
e
1 vuosi sitten klo 18.26
e
e
1 vuosi sitten klo 16.50
e
e
1 vuosi sitten klo 17.25
e
Johanna
4 vuotta sitten klo 18.13
Koirataloudessa olisi juuri tähän aikaan vuodesta tarvetta lattianpesuaineelle. Rouhea tammiparketti ilahtuisi siitä, että sitä puhdistettaisiin myös niistä kaikista pikkukoloista joihin kertyy kaikenlaista herkkua probiooteille
ubaTaeCJ
1 vuosi sitten klo 17.24
20
ubaTaeCJ
1 vuosi sitten klo 17.29
20
ubaTaeCJ
1 vuosi sitten klo 17.33
20
ubaTaeCJ
1 vuosi sitten klo 1.11
20
Leena
4 vuotta sitten klo 18.13
Kuulostaapa mahtavalta tuotesarjalta! Kaikki tuotteet kiinnostavat, mutta aloittaisin vaikkapa tuolla kylppärinpuhdistusaineella.
ubaTaeCJ
1 vuosi sitten klo 17.30
20
Mira
4 vuotta sitten klo 20.32
Itseäni kiinnostavat kaikki tuotteet, erityisesti kylppärin puhdistus.
Vieras
1 vuosi sitten klo 17.50