LUONNON VOIMA

LUONNON VOIMA
Kategoriassa: LIFESTYLE, KAUNEUS, MIELI

LUONNON VOIMA

Kaupallinen yhteistyö Mádara

Luonnon voima on salainen aseeni monessa – se laskee stressitasoja, tyynnyttää mielen, silottaa huolirypyt kasvoilta, vahvistaa ihoni ja kehoni vastustuskykyä, antaa voimaa, maadoittaa kun pää meinaa mennä pilvissä, lohduttaa surun keskellä ja niin paljon muutakin. Moni teistä tietää, että käyn ympäri vuoden päivittäin meressä. Asun saaristossa ja meri on senkin vuoksi osa päivittäistä elämääni ja kokemustani. Meressä pulahdus tai uinti ei ole suoritus, siinä ei lasketa aikaa, matkaa tai vetoja – se on pikemminkin henkinen harjoitus, jonka äärelle haluan päivittäin palata. Se ei ole se "rush", joka valta kehon uinnin jälkeen ja joka on monille se syy mennä avantoon tai viileään veteen, se on se hetki meressä – tyhjä tila, luontoyhteys ja vahva läsnäolo hetkessä.

luonnon voima

Meri ei ole kuitenkaan aina kuulunut elämääni, olenhan Kuopiosta kotoisin. Siellä ympärillä oli Kallavesi, jonka äärellä sieluni lepäsi silloinkin ja jonka äärellä oli aina helpompi hengittää. Toinen tärkeä paikka on metsä. Mitä vanhempi metsä on, sen parempi. Vanhoissa puissa on voimaa ja viisautta, jonka vuoksi usein kiedon käteni ympärilleen. Niin tein tänäkin aamuna uintireissullani... Metsät myös parantavat, ilmassa on luonnon omia antibiootteja ja rauha laskee kortisolitasot nopeasti. Kaikki kiire ja tekemättömät työt tai muu on helppo unohtaa metsän siimeksessä. Luonnon voima todella on uskomaton jos sille antaa mahdollisuuden.

puun halaus

luonto hoitaa

Mádara uskoo, että paras ihonhoito on sellainen, joka menee ihoa syvemmälle. Se on kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtimista ja itsensä rakastamista, arvoistaan kiinni pitämistä ja toimintaa, joka pitää myös luonnosta huolta. Onhan hyvä ymmärtää ettemme ole erillisiä luonnosta, vaan osa jotakin suurempaa kokonaisuutta ja että se, miten luonto voi, heijastuu siihen, miten me voimme. Mádara on vahvasti yhteydessä luonnon taikavoimiin, käyttää tuotteissaan ihotautilääkärien ja tutkijoiden kanssa kehitettyjä tuotteita, joissa luonnon parhaita raaka-aineita valjastetaan hyvinvointimme ja ihomme tueksi – ympäristöä kunnioittaen. 

luonnonkosmetiikka

Mádara täyttää 15 vuotta tänä vuonna ja kutsuivat minut mukaan miettimään miten voisimme kokea luontoa ja pitää hauskaa käyttämällä kaikkia aisteja - näkö, kuulo, haju, maku ja kosketus. Mennä pintaa syvemmälle, hypätä leikkiin ja tehdä asioita, jotka saavat meidät tuntemaan itsemme kauniiksi, elinvoimaisiksi ja vapaiksi. Mieleeni tuli heti monia ajatuksia ja yksi niistä tanssi tai kehon liike luonnossa niin, ettei hetkeäkään miettisi miltä liike näyttää tai mitä joku muu siitä ajattelee. Antaa luonnon oman äänimaailman kuljettaa kehoa eri tavoin ja antautua läsnäoloon ja omaan voimaan. Anna liikkeen vapauttaa keho ja mieli tunnejumeista, ajatuksista ja rajoittavasta energiasta ja antaudu uudelle. Kokeile, nauti ja vapaudu, ja muista, että liike voi olla millaista tahansa...

luontoyhteys

Toinen rituaali, josta vinkkaan, on tekstin alussa mainitsemani puun halaus, jolla on ihania vaikutuksia mielelle ja keholle. Etsi siis mieluinen puu, ota hyvä halausote, sulje silmät ja hengitä syvään sisään ja ulos 10 kertaa. Hermosto rauhoittuu, mieli tyyntyy ja kasvojen lihakset rentoutuvat – lisäksi saat hyviä mikrobeja, jotka vahvistavat vastustuskykyä ja ennaltaehkäisevät muun muassa allergioita. Ihon mikrobiomi vahvistuu ja ottaa vastaan paremmin sille tarjotut ravinteet ja hoitavat ainesosat joita Mádaran tuotteet tarjoilevat. Extra vinkki: käsiin hierottava metsäinen maa-aines lisää suoliston ja ihon mikrobiomin monimuotoisuutta – nykyisen tutkimustiedon valossa puolestaan laaja mikrobialtistus suojaa ihmistä monilta immuuni- ja autoimmuunisairauksilta.

luonto

Madara Time MiracleTime miracle

Luonnon voima löytyy myös tuotteista

Time Miracle -sarja on ollut pidemmän aikaa yksi Mádaran suosikkilinjoistani. Se on tarkoitettu aikuiselle iholle ja toimii itselläni erittäin hyvin. Ihanan innovatiivinen yritys tuottaa uusia tehokkaita, mutta luonnollisia ja Ecosert-sertifioituja tuotteita jatkuvasti ja kehittää uutta. Ja se on ihanaa kosmetiikkatuotteiden innokkaalle kuluttajalle. Viime vuonna ilmestynyt Time Miracle Hydra Firm Hyaluron -konsentraattihyytelö kosteuttaa ihoa ihanasti ja tehokkaasti. Käytän sitä runsaasti myös dekolteen alueella, jota ei sovi koskaan unohtaa ja jossa helposti ikääntymisen merkit näkyvät. Time Miracle Hydra-Gel -silmän ymärys maamiot ovat tuote, jota odotin jo ennen lanseeraustaan – kerrankin hoitolaput silmänympärykselle, jotka huomioivat myös yläluomen ihon. Kaikki muut tähän saakka kokeilemani silmän ympärys sheet-maskit asetetaan ainoastaan alaluomemme ja yläluomi, joka ainakin itselläni kaipaa hoitoa, jää ilman tarvitsemaansa hoitoa. Ja vaikka maski on myös yläluomella, ei se estä tekemästä muuta, koko silmä ei siis peity. Rakastan näitä maskeja ja käytän niitä säännöllisesti. Sitten vielä kaksi uutuutta: Time Miracle Radiant Shield -päivävoide SPF15, joka suojaa ihoa päivittäisessä käytössä ja on loistava tuote myös meikin alle, ja Time Miracle Sleep & Peel -yönseerumi, joka kuorii hellävaraisesti ihoa yön aikana, paljastaen kuulaan ja kauniin ihon seuraavana aamuna.

Madara hyoluronihappo

Jos et ole perehtynyt Mádaran tuotteisiin, tässä pari seikkaa, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Kaikki tuotteet ovat ECOCERT / Cosmos -sertifioituja, 95% MÁDARAN kasviperäisistä ainesosista (kasviöljyt, kasviuutteet, vahat, voit, kukkavedet) ovat luomuviljeltyjä, eivätlä tuotteet sisällä parabeeneja, petrokemikaaleja, GMO ainesosia, kemiallisia UV-suodattimia, mikromuoveja, synteettisiä hajusteita, keinotekoisia väriaineita tai muita kyseenalaisia ​​aineosia. Pakkauksissa käytetään kierrätys- ja kasvipohjaisia materiaaleja ja kierrätettyä valtamerijätettä. Pahvipakkauksissa käytetään kestävästi hankittua paperia ympäristöjalanjäljen minimoimiseksi.

anti-age


Koska kauneus ei ole vain ulkoinen kuori ja luonto mahdollistaa kokonaisvaltaisen kauneuden kukoistamisen, kehotan sinua menemään luontoon, ottamaan hetken sille tärkeimmällä – itsellesi. Antaudu ja tunne luonnon voima ihollasi ja kehossasi. Millainen olisi sinun voimaannuttava luontohetkesi tai onko sinulla jo sellainen? Kerro lisää, niin voimme inspiroitua toistemme ideoista.

 

Rakkaudella,
Karita

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

3 vuotta sitten
Kommentit
Tiia
3 vuotta sitten klo 16.31
Luonto on ihmeellinen, voimaannuttava, rauhoittava, oikeastaan kaikella tapaa maadoittava kokonaisuus. Koko pitkän kaamosajan odotin sitä hetkeä, kun aurinko alkaa aamuisin nousta aiemmin ja aiemmin - helmikuusta asti olen jälleen päässyt nauttimaan aikaisista aamulenkeistäni! Koen aikaiset aamulenkit hyvin tärkeäksi voimavaraksi, ja jos muutamakin päivä jää välistä, olo on levoton. Se rauha ja kauneus, mikä aamuissa vallitsee - ah, jälleen tänä aamuna pakahduin siitä kiitollisuuden määrästä, että kaikki tuo ihmeellisyys on meidän saatavillamme. Oli vain linnunlaulu ympärilläni, hiljalleen lainehtiva meri ja lempeän oranssi kajo taivaanrannassa.
Tuija
3 vuotta sitten klo 7.00
Olen kiitollinen siitä, että Koti meidän on metsän siimeksessä peltojen laidalla. Luonto on läsnä jokaisessa päivässä. Kotipihan metsä on minulle tärkeä voimaantumisen lähde. Rakastan kävelyitä ympäri tonttia ja haaveilen pienestä uimalammesta tontin laidalle. Lintujen lauluunnon ihana herätä. Vanhan hirsihuvilan sisimmässä sykkii ikivanhojen punahonkien sydämet. On huikeaa elää ammentaen hyvää oloa elämäntavastamme. ♥️ Tuija Villa Iiriksen vaalija