LUONNOLLINEN NENÄSUIHKE – OTRIVIN NATURAL ALOE VERA

LUONNOLLINEN NENÄSUIHKE – OTRIVIN NATURAL ALOE VERA
Kategoriassa: LIFESTYLE, KEHO

LUONNOLLINEN NENÄSUIHKE – OTRIVIN NATURAL ALOE VERA

Kaupallinen yhteistyö Otrivin Natural Aloe Vera

Luonnollinen nenäsuihke – Otrivin Natural Aloe Vera on 100% luonnollinen, säilytysaineeton, isotoninen merisuolaliuos. Se sisältää aloe veraa, jolla tiedetään olevan puhdistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia, lisäksi myös merisuolaliuos itsessään kosteuttaa ihanasti nenän limakalvoja.

Otrivin natural aloe vera

Otrivin Natural Aloe Vera:

- Puhdistaa hellästi tukkoista nenää esim. vilustumisen, pölyn tai allergiaoireiden yhteydessä.
- Rauhoittaa ärsyyntyneitä nenän käytäviä.
- Kosteuttaa nenän kuivia tai ärtyneitä limakalvoja.
- Ohentaa ja irrottaa nenän eritteitä sekä helpottaa niiden poistumista.
- Sopii nenän päivittäiseen puhdistamiseen.

 

TIIVISTETYSTI – 3 in 1

PUHDISTAA, KOSTEUTTAA ja RAUHOITTAA
100% LUONNOLLINEN

Kehotan kurkkaamaan lisää klikkaamalla tästä. 

 

Nenäsumute

Tänä vuona siitepöly on tuntunut minussa enemmän kuin aiempina vuosina, onneksi apuna on ollut tämä ihana isotoninen merisuolaliuos, jota olen käyttänyt miltei päivittäin. Tavallinen annostus on 1–2 kertaa päivässä kumpaankin sieraimeen ja sen itsekin melkein joka päivä käytän. Välillä olen kyllä ottanut harvemmin, mutta aika ajoin myös useammin – tarvittaessa valmistetta voidaankin käyttää huoletta niin monta kertaa päivässä kuin on tarpeellista.

luonnollinen nenäsumute

Luonnollinen nenäsuihke – Otrivin Natural Aloe Vera koko perheelle + testaajien palaute

Meillä suihketta käyttää koko perhe – myös 10 -vuotias poikamme Luca, joka mielellään ja oma-aloitteisesti käyttää valmistetta useita keroja viikossa. Hän sanoo että tekee sen tekevän hyvää ja että huuhtelun jälkeen on helpompi hengittää. Otrivin Natural Aloe Vera sopii siis myös lapsille. Kaikki yli 2-vuotiaat naiset ja miehet voivat käyttää tätä, mutta alle 11-vuotiaille lapsille ohjeistetaan aikuisen valvontaa käytettäessä. Samoin vanhukset ja liikuntaesteiset saattavat tarvita apua laitteen käytössä. Isäni käyttää tuotetta myös ja kehunut toimivaksi.

nenäsuihke

Siskoni mies, joka on joutunut käyttämään erilaisia nenäsumutteita koko ikänsä, sanoi tätä kuukauden käytettyään, "Otrivin Natural Aloe Veran olevan paras nenäsumute mitä on koskaan käyttänyt. Enää ei muita halua käyttääkään." Aika hyvä, eikö?! Myös useat muut tuttavat, joille olen antanut tuotteita testiin kuullakseni palautetta teille jaettavaksi, ovat tykänneet tuotteesta. Olen saanut palautteeksi muun muassa seuraavat kommentit. "On helpompi hengittää." "Kauden tyypilliset oireilut ovat vähentyneet." "Ihana fiilis ja uusi tapa aamulla ja illalla hampaiden pesu yhteydessä." Ainoa kritiikin aihe on ollut se, ettei heti oikein tiedetä miten tuotetta tarkalleen olisi tarkoitus käyttää. Siispä korjaa tilanteen NYT! Alla ohjeet, miten käyttää Otrivin Natural Aloe Vera -nenäsuihkettaLuethan myös käyttöohjeen enne käyttöä.

Otrivin neneäsumute

Näin käytät Otrivin Natural Aloe Vera -nenäsuihketta:

 

1. Niistä nenä tarvittaessa.
2. Pese kädet huolellisesti ennen Otrivin Natural Aloe Veran käyttämistä ja sen jälkeen.
3. Poista suihkepullon suojakorkki.
4. Jos suihketta ei ole käytetty pitkään aikaan, sumuta sillä kerran ilmaan ennen käyttöä. Jos suihkepullon kärki on tukossa, puhdista se lämpimällä juoksevalla vedellä ja kuivaa huolellisesti puhtaalla paperilla.
5. Kallista päätä pesualtaan yläpuolella eteenpäin ja kallelleen toiselle puolelle niin, että se on mahdollisimman vaakatasossa.
6. Aseta sumuttimen kärki ylempään sieraimeen ja suihkuta lyhyesti (2–3 sekuntia).
7. Kallista päätä sitten toiselle puolelle ja toista sama toiseen sieraimeen.
8. Anna valmisteen vaikuttaa muutaman sekunnin ajan. Älä niistä nenää tänä aikana, vaan pyyhi se tarvittaessa.
9. Niistä nenä.
10. Puhdista suutin jokaisen käytön jälkeen lämpimällä juoksevalla vedellä, kuivaa se huolellisesti puhtaalla paperilla ja aseta suojakorkki takaisin paikalleen.

Otrivin Natural

Otrivin Natural Aloe Vera -nenäsuihkeen löydät apteekeista kautta maan. Lääkesuihkeille on oma paikkansa ja aikansa, mutta mielestäni niitä ei ole hyvä käyttää jatkuvasti. Tämä ihana 100 % luonnollinen nenäsuihke tuli kuin tilauksesta apuun muutama kuukausi sitten. Miellyttävämpi ja helpompi käyttää kuin nenäkannu ja todella toimii – tuotteen voi myös helposti ottaa mukaan minne vain.

luonnollinen tuote

Toivottavasti tästä oli apua kaikille kanssasisarille ja -veljille, jotka kaipaavat nenälleen helpotusta. On ihanaa kun ilma kulkee ja on helppo hengittää!


Iloa ja ihanaa oloa, 
Karita

 

P.S. Jos sinulla on koemuksia tuotteesta, kerro ihmeessä – olisi ilo kuulla kokemuksesi. 

 

kuvat Emma Ronkainen

 

hyväksyntäkoodi: PM-FI-OTRI-21-00077

8 kuukautta sitten
Kommentit