KUINKA KÄYTÄN KOLLAGEENIA + ALEKOODI!

KUINKA KÄYTÄN KOLLAGEENIA
Kategoriassa: KAUNEUS

KUINKA KÄYTÄN KOLLAGEENIA + ALEKOODI!

Kollageeni kuuluu jokaiseen päivääni. Kuinka käytän kollageenia, miksi ja miten paljon, selviää tästä kirjoituksesta. Olet varmasti huomannut, että kollageenia löytyy tänä päivänä sieltä sun täältä ja se on kaupallistettu tehokkaasti lisäämällä siihen myös muita aineita tai käyttämällä sitä erilaisten tuotteiden ainesosana. Mutta onko kollageenituotteista oikeasti iholle mitään hyötyä, miten kollageeni todellisuudessa toimii. Entä mikä on tehokkain tapa nauttia kollageenia? Näistä pari sanaa tänään. Lopusta löytyy myös ALE-koodi!

Kollageenivalmisteita on hyvin eri tasoisia ja niiden laatu sekä alkuperä vaikuttavat merkittävästi myös toimivuuteen. Naudasta ja possusta peräisin olevat kollageenipeptidit toimivat tutkitusti tehokkaimmin ja siksi Skin Collagen on nautaperäistä. Etsimme parhaan mahdollisen raaka-aineen, joka todella toimii. Valmiste on erityisen lyhytketjuista, juuri tietystä kohtaa pilkottua kollageenipeptidijauhetta, mikä tekee siitä poikkeuksellisen tuotteen. Kaikkein tärkeimpänä on ymmärtää, että jos kollageenivalmisteeseen lisätään mitään, eivät sen imeytyvyys ja teho ole optimaalista verrattuna siihen, jos sen nauttii tyhjään vatsaan veden kera – ilman mitään muuta. Tehoon vaikuttaa myös kollageenin molekyylikoko, sillä mikäli kyseessä on yleisesti käytettävä pitkäketjuinen kollageenipeptidijauhe, on sen teho ihon hyvinvoinnissa huomattavasti heikompi ja se toimii enemmänkin vain hyvänä yleisenä proteinilisänä.

 

ihokollageeni

KUINKA KÄYTÄN KOLLAGEENIA – tehokkain tapa nauttia kollageenia

Keho tuottaa kollageenia luontaisesti, mutta sen tuotanto puolittuu noin 30 ikävuoteen mennessä. Sen jälkeen kollageenivarastot alkavat kulua, mikä näkyy mun muassa ihossa pieninä juonteita, kuivuutena, veltostumisena ja elottomuutena. Nivelet, luusto ja lihakset hyötyvät eri kollageenivalmisteista ja aktivoivat kehon eri osia – siksi täsmätuote tarpeen mukaan on tehokkain tapa saada toivomiaan tuloksia. Skin, Bone ja Joint Collagenin voit nautttia samaan aikaan, mutta Body Collagen on pidempiketjuisempi ja tulee siksi ottaa eri aikaan, mieluiten treenin ympärillä.

Olen aina rakastanut aurinkoa ja nauttinut siitä ehkä liiankin kanssa ja ihoni on saanut kärsiä. En saa sitä otettua takaisin ja nautin auringosta edelleenkin, siksi koko kehoni iho kiittää päivittäisestä kollageenilisästä. Liikun ulkona paljon – pakkanen merituuleen yhdistettynä on haastava yhditelmä myös iholle. Lisäksi kuiva huoneilma on monen ihon ongelma talviaikaan. Tässä kollageenivalmiste voi olla hyvä apu. Erittäin lyhytketjuinen iholle tarkoitettu kollageenivalmiste imeytyy tyhjään vatsaan nautittuna nopeasti ja kulkeutuu koskemattomana suoraan ohutsuolen kautta verenkiertoon, päätyen lopulta verinahkaan eli dermikseen, jossa se stimuloi fibroblasteja tuottamaan kollageenia. Laadukas kollageenipeptidijauhe ei siis ”itsessään täytä tai kosteuta ihoa”, vaan stimuloi kehon omat solut töihin.

 

KUINKA KÄYTÄN KOLLAGEENIA – oma kokemukseni

Olen käyttänyt Skin Collagenia reilu viisi vuotta. Alkuun sekoittelin siihen tietämättömyyttäni kaikenlaisia lisiä tai sekoitin sen smoothieen tai kahviin. Jonkinlaisen myönteisen vaikutuksen huomasin, mutta vasta opiskeltuani vaikutusmenetelmästä, aloin nauttia sen tyhjään vatsaan, ja vaikutus oli huomattavasti suurempi. Ihoni on nyt napakampi, kosteutetumpi, kimmoisampi, vahvempi ja voi kaiken kaikkiaan paremmin kuin aiemmin. Sen ovat huomanneet myös esimerkiksi kosmetologini, joka alkoi tarjota asiakkailleen itsekin tätä valmistetta. Mikä tärkeintä, Skin Collageniin ei ole lisätty mitään ylimääräistä. Usein kollageenituotteissa on mukana turhia aromeja, täyte- ja lisäaineita sekä makeutusaineita, jotka voivat heikentää tuotteen toimivuutta.

kauneus 

KUINKA KÄYTÄN KOLLAGEENIA – tehokkain tapa nauttia se, kolme helppoa vaihetta

 

1. Sekoita kollageenijauhe veteen.

2. Nauti se aamulla tyhjään vatsaan.

3. Odota reilu 15 min, ennen kuin nautit mitään muuta.

 

15 minuutin kulutua voit syödä tai juoda mitä haluat. C-vitamiinin nauttiminen on suotavaa, sillä se lisää kollageenisynteesiä.

Yksi juttu vielä…

Paljon puhutaan tyypin yksi, kaksi, kolme, neljä ja viisi -kollageeneistä, mutta itse asiassa sellaisia kollageenipeptidijauheita ei ole lisäravinteina tarjolla, vaan ne ovat poikkeuksetta useiden eri tyyppien sekoituksia! Yleisesti on ravintolisinä tarjolla erilaisia peptidiketjun osia, jotka saattavat stimuloida kyseisten kollageenien tuotantoa. Parhaat kollageenijauheet ovat täsmähydrolisoituja kollageenipeptidivalmisteita, jotka ovat erittäin lyhytketjuisia ja nopeasti imeytyviä, sekä toimivat tehokkaammin kuin yleisesti tarjolla olevat pitkäketjuiset peruskollageenijauheet. Toinen juttu; monissa maustetuissa kollageenivalmisteissa saattaa mukana muutakin kuin kollageenia ja makuaineita, eikä niitä löydy silti tuotesisällöstä… Aika ikävää eikö totta?

 

Tällä kirjoituksella en moiti tai vähättele mitään tuotteita, vaan nostan ainoastaan esille seikkoja, joita itse kollageenin käyttäjänä haluan tietää. Laadukkaita kollageenivalmisteita suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat saavuttaa tai säilyttää kauniin, terveen ja kimmoisan ihon. Parikymppisenä sitä ei suinkaan vielä tarvita – itse huomasin selkeän muutoksen ja tarpeen ihossani kolmen kympin rajapyykin ohitettuani… Suosittelen kollageenia nautittavaksi päivittäin. Kyllä, päivittäin – säännöllisyys on tässäkin asiassa tärkeää. Ja muistathan käyttää tuotteita tarpeen mukaan, jos esimerkiksi nivelet vaivaavat, valitse Joint Collagen ja jos iho kaipaa tukea, on valintasi Skin Collagen.

 

 

ALENNUSKOODI!

TÄSSÄ SE TULEE, PALJON TOIVOTTU ALENNUSKODI.

KOODILLA PUSSI20 SAATTE  20 % ALENNUKSEN KAIKISTA PUSSITUOTTEISTA.

SAAT ALENNUKSEN KÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVAA KOODIA MAKSUVAIHEESSA OSOITTEESSA SKINCOLLAGEN.FI.

KOODI ON VOIMASSA 15.2.2021 ILTAAN SAAKKA!

P.S. Skin Collagen sivuilta löytyy paljon tietoa, jos haluat sukeltaa tuotteisiin ja niiden toimintaan syvemmin.

 

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE TOIVOTELLEN,
Karita

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

8 kuukautta sitten