IKÄÄNTYVÄN IHON APU

IKÄÄNTYVÄN IHON APU
Kategoriassa: KAUNEUS

IKÄÄNTYVÄN IHON APU

Kaupallinen yhteistyö Nivea Naturally Good 

Yksinkertaista, luonnollista ja selkeää – ikääntyvän ihon apu on haussa monilla. NIVEA NATURALLY GOOD -sarja, kehitettiin ajatuksena hyödyntää mahdollisimman useaa luonnosta peräisin olevaa raaka-ainetta niin usein kuin mahdollista ja tehdä tuotteista selkeitä sekä laadukkaita. NATURALLY GOOD -tuotteiden raaka-aineista 98-99 % on luonnosta peräisin, ja 1-2 % prosenttia on muuta alkuperää. Muuta alkuperää olevat raaka-aineet, kuten antimikrobinen anishappo, ovat tärkeässä roolissa, koska ne varmistavat tuotteen säilyvyyden, koostumuksen ja turvallisuuden. Mitään turhaa ei tuotteisiin kuitenkaan lisätä, minkä nuo prosenttiluvutkin kertovat.

micellar-vesi

Olen testaillut NIVEA NATURALLY GOOD -sarjan tuotteita jo reilun vuoden ajan. Uutuustuotteita selkeään kokonaisuuteen on hiljalleen tullut lisää ja minä pyrkinyt niistä testaamaan useamman. Joku tuotteista miellyttää enemmän kuin toinen, yksi näistä on Micellar-puhdistusvesi, joka lanseerattiin viime vuonna, sisältää sisarputsarinsa kanssa luonnonmukaista aloe veraa, luonnollista ihonhoitajaa ja teho- kosteuttajaa. Se ei ole mikään uusi keksintö, sillä sitä on käytetty yli 3000 vuoden ajan parantamaan ihoa, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan tehokkaasti. Micellar-puhdistustuotteiden misellit ovat hydrofiilisiä ja oleofiilisiä pintamolekyylejä, jotka vetävät puoleensa sekä vesi- että öljyliukoista likaa. Vanulapun tai liinan avulla ne poistavat tehokkaasti pitkäkestoisimmankin meikin.

kasvovesi

Nivea Naturally Good vartalovoide

Luonnolliset ja tuoreet raaka-aineet, vastuullinen ja kestävä elämäntapa sekä paljon luonnossa vietettyä aikaa – tänä päivänä kiinnitämme yhä enemmän huomiota itsellemme ja ympäristöllemme hyvää tuoviin tekoihin. Sama pätee myös ihonhoitoon, jossa voimme myös omalla toiminnallamme vaikuttaa näistä molempiin. Uudet NIVEA Naturally Good - vartalovoiteet on kehitetty nojaamaan kahden tukipylvään varaan: luonnollisuuteen ja kestävään kehitykseen. Vartalovoiteet sisältävät 98 prosenttia luonnollisia raaka-aineita ja kaksi prosenttia muita valmistusaineita tuoteturvallisuuden ja stabiilisuuden varmistamiseksi. Hoitava koostumus tuo iholle syväkosteutta jopa 48 tunnin ajaksi – täydellistä talven kuivattamalla iholle! Koostumukset ovat lisäksi vegaanisia. Voiteiden pääraaka-aineet ovat 100-prosenttisesti luomua!
 
luonnollinen kosteusvoide

Jotta NIVEA Naturally Good Body Lotion -voiteiden tuoksuista ja täyteläisistä koostumuksista voisi nauttia loppuun saakka, on ne pakattu innovatiivisiin, kestävän kehityksen mukaisiin ja kierrätettäviin pakkauksiin. Voidepulloissa on käytetty 50 prosenttia vähemmän muovia kuin nykyisissä NIVEA- pakkauksissa, mikä tekee pakkauksista ohuempia, kevyempiä ja kätevämpiä. Pakkauksessa on vielä yksi fiksu ominaisuus – pullon pohjassa on pienet pykälät ja ura. Kun niitä painaa varovaisesti yhteen, pullon pohja muotoutuu tuubiksi, joka on helppo rullata tiiviiksi alhaalta ylös. Mekanismin avulla pulloa on helppo puristaa ja voiteen saa käytettyä viimeiseen tippaan, ja rullattuna pullo vie kierrätysastiassa vähemmän tilaa. Pullon takaa voi myös halutessaan skannata älypuhelimellaan QR-koodin, jonka avulla pääsee nettisivulle lukemaan lisätietoja tuotteesta, sen koostumuksesta ja pakkauksesta. Sivuilla on myös videoita, joissa asiantuntijat jakavat syvällisempää tietoa.

Naturally Good vartalovoide

IKÄÄNTYVÄN IHON APU

NATURALLY GOOD Anti-Age Day Care ja Anti-Age Night Care -voiteet sisältävät luomuviljeltyä takiaisuutetta, jonka antioksidanttiset antioksidanttiset aktiiviaineet lisäävät ihon puolustuskykyä. Anti-Age Night Care -yövoiteessa on lisäksi arvokasta, luonnollisesti hoitavaa luomu arganöljyä, jossa on paljon muun muassa tyydyttymättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia. Molemmissa uutuusvoiteissa on myös monipuolisesti hoitavia öljyjä ja karitevoita ja raaka-aineista 99 % on luonnollista alkuperää.

Anti-age kasvovoide

Ikääntyvän ihon apu saattaa löytyä näistä voiteista, joiden voiteiden tuoksu on hennon naisellinen ja siitä löytyy sitruksia ja vihreitä elementtejä – kaiken kaikkiaan luonnollinen ja raikas tuoksumaailma. Tuoksumaailmasta kerrotaan seuraavasti:

Alkutuoksu: meloni, appelsiini, vesimäiset elementit, bergamotti

Sydäntuoksu: vihreitä elementtejä, persikka, orvokki, kielo

Pohjatuoksu: valkoinen myski, setripuu, santelipuu

 

NIVEA Naturally Good Anti-Age Day Care -päivävoide on rakennettu ihon tueksi ja vähentämään ryppyjä sekä juonteita. Samalla sen sisältämät luomu arganöljy ja muut vaikuttavat aineet kosteuttavat ihoa tehokkaasti koko päivän. NIVEA Naturally Good Anti-Age Night Care -yövoide auttaa ihoa sen yön aikana tapahtuvassa uusiutumisprosessissa. Koska kyse on anti-age -voiteesta, on senkin koostumus luotu vähentämään ikääntymisen merkkejä. Yövoide tukee ihon omaa uudistumisprosessia ja saa ihon näyttämään luonnollisen kauniilta ja auttaa ihoa näyttää aamulla levänneeltä. Molemmat uutuusvoiteet ovat myös vegaanisia.

Nivea ihonhoito

En tiedä sinusta, mutta ainakin itselleni INCI-lista o usein hepreaa – NATURALLY GOOD -tuotteiden kohdalla raaka-aineiden lista on pyritty ilmaisemaan mahdollisimman selkeästi, jotta kulutaja ymmärtäisi mitä tuote sisältää. NATURALLY GOOD -tuotteiden ulkopakkauksissa on avattu INCI-lista ryhmittelemällä raaka-aineet. Näin kuluttaja näkee helposti, mitkä raaka-aineet ovat luonnollista alkuperää, luomua tai muuta alkuperää.

Ihonhoito

 

IKÄÄNTYVÄN IHON APU – ETU JA ARVONTA!

Lopuksi vinkkaan, että K-Citymarketissa on 28.2. 2021 asti 30 % alennus kaikista NIVEA Naturally Good-sarjan tuotteista! LISÄKSI haluan jakaa kolme NIVEA NATURALLY GOOD -tuotepakettia teidän kesken! 
(jokaisessa paketissa on vartalovoide, anti-wrinkle -voide ja puhdistustuote)

Osallistut 1.jakamalla tämän postauksen somessa.
2. Kerro myös kommentteihin, mikä on oma suosikkitapasi hoitaa ihoa näin talvella.
( Olisi myös ilo kuulla, jos olet jo testannut Nivean Naturally Good -tuotteita ja kuulla, mikä on ollut suosikkisi. )

 

Voittajat selviävät 25.2.2021. Tuotepaketit arvotaan osallistuneiden kesken ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.Onnea matkaan!
Karita

 

 

P.S.
Tue työtä puhtaampien vesistöjemme puolesta: NIVEA lahjoittaa
Pidä Saaristo Siistinä ry:lle 0,50 € jokaisesta K-Citymarketin kampanja-aikana 8.-28.2. myydystä Naturally Good -sarjan tuotteesta.

 

 

kuvat: Emma Ronkainen

2 vuotta sitten
Kommentit
Riikka Mouhu
2 vuotta sitten klo 14.46
Kasvoille suihkutettava kasvovesi
Merja Brandt
2 vuotta sitten klo 14.51
Säännöllinen putsaus kosteus voidetta hieman kunmaskia joutuu käyttää joka pvä
R.Tapio
2 vuotta sitten klo 14.53
Näitä uutukaisia en ole vielä kokeillut, mutta testiin ajattelin ostaa ainakin tuon vartalovoiteen
Maarit Ilkko
2 vuotta sitten klo 16.14
Mahdollisimman hyvä kosteuttava seerumi tai kasvovoide.
Ulla T.
2 vuotta sitten klo 16.17
Olen nyt vihdoin löytänyt kasvoöljyt ja seerumit ja ottanut käyttöön. Myös opettelen gua-shata.
Tuula-Riitta Kulmala
2 vuotta sitten klo 16.24
Ikääntyvää ihoani hoidan talvisin ja samoin kesäisin: iltaisin kasvojen pesu miedolla pesunesteellä, jonka jälkeen anti age yövoide, aamuisin kylmäpesu kasvoihin ja anti age päivävoide. Näin yksinkertaisesti sitä kasvojani tulee hoidettua, paremminkin tietty vois.
Matti Viitasalo
2 vuotta sitten klo 17.31
En ole käyttänyt tuotteita. Palkinto menisi äidilleni, jos voitan.
Salena
2 vuotta sitten klo 17.57
Talvisin paksumpaa kasvovoidetta ja myös vartalovoide saa olla paksumpaa ja vaikka ei edes aina imeydy niin hyvin niin kroppani suorastaan huutaa kunnon vartalovoidetta!Ja tietysti ihana tuoksu plussaa
Krista
2 vuotta sitten klo 18.10
Olisi luksusta päästä kokeilemaan tuotteita,ei ole entuudestasn tuttuja. Vesi vanhin voitehista,muuhun ei kukkaro anna lupaa
Sinikka Janhonen
2 vuotta sitten klo 18.11
Olisipa ihana koneilla testaamiasi tuotteita. Purnukat alkaa olla tyhjiä, enkä tällä hetkellä henno hankkia tuotesarjan tuotteita, joita joskus aiemmin käytin. Kaikkea hyvää Karitalle Tampereelta
Maria Mikkola
2 vuotta sitten klo 19.34
En ole kokeillut mutta jotain pitäisi keksiä, talvella iho menee aivan korpuksi..
Kiia
2 vuotta sitten klo 20.46
Näitä haluaisin testata. Iho vanhenee niin äkkiä...
SaaraL
2 vuotta sitten klo 6.37
Mukana! Olisi kiva testata.
Anna-Liisa Uskali
2 vuotta sitten klo 7.33
Talvella käytän kosteuttavaa seerumia sekä päivävoiteen että yövoiteen alla. Toimii minun pintakuivalla iholla.
Maaret
2 vuotta sitten klo 9.42
Näitä en olekaan vielä kokeillut. Olisi ilo päästä kokeilemaan. Kasvoöljyt ovat varsinkin näin talvisin hyvin hoitavia.
Anne-Mari Lindgren
2 vuotta sitten klo 22.11
Kasvoöljyt ja seerumit ovat talvi-ihoni pelastus! Näitä tuotteita en ole vielä kokeillutkaan ja mielenkiinnolla ottaisin nämä kokeiltavaksi!
Mirva
2 vuotta sitten klo 1.00
Hyvä uus Vartalovoide olisi tarpeen ja näitä olisi kiva testata!
Tuikku
2 vuotta sitten klo 10.04
Tehokkain suosikkirutiinini talven kuivattaman ihon hoitoon on kuolleen ihosolukon poistorapsuttelu saunan yhteydessä.
Anja Multaharju-Suni
2 vuotta sitten klo 11.04
Uutuuksia en vielä ole kokeillut, olisi kiva voittaa. Puhdistus ja hyvä yö- ja päivävoide käytössä niin talvella kuin kesälläkin.
Memmi
2 vuotta sitten klo 16.55
Säännöllinen ihon kuorinta, kuurina kosteuttava seerumi, kasvonaamiot, täyteläinen kosteuttava kasvovoide päivä ja yö käytössä. Silmänympärys voide. Riittävä neste ja lepo
Katri Ahlman
2 vuotta sitten klo 15.12
Talvella ihoni pelastaa tuoksuttomat täyteläiset kosteusvoiteet
Outi
2 vuotta sitten klo 20.57
Ihoöljyt.
Tutu
2 vuotta sitten klo 8.54
Naamiot, suihkeet seerumi, yövoide-ja päivävoide ja silmänympärysvoide. Talvella kosteuttavia voiteita kyllä kuluu. Olisi kiva kokeilla, koska ihoni on kuiva ja hieman atooppinen.
e
3 kuukautta sitten klo 0.29
e
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 0.34
e
3 kuukautta sitten klo 0.36
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.36
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.36
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.36
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.36
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.36
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.36
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.37
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.37
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.38
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.39
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.40
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.40
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.40
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.41
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.41
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1 OR 2+321-321-1=0+0+0+1 --
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1 OR 3+321-321-1=0+0+0+1 --
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1 OR 2+208-208-1=0+0+0+1
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1 OR 3+208-208-1=0+0+0+1
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1' OR 2+776-776-1=0+0+0+1 --
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1' OR 3+776-776-1=0+0+0+1 --
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1' OR 2+628-628-1=0+0+0+1 or '92QFbbw2'='
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1' OR 3+628-628-1=0+0+0+1 or '92QFbbw2'='
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1" OR 2+360-360-1=0+0+0+1 --
e
3 kuukautta sitten klo 0.42
-1" OR 3+360-360-1=0+0+0+1 --
e
3 kuukautta sitten klo 0.43
if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
e
3 kuukautta sitten klo 0.43
0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
e
3 kuukautta sitten klo 0.43
0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
e
3 kuukautta sitten klo 0.44
(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/
e
3 kuukautta sitten klo 0.45
1 waitfor delay '0:0:15' --
e
3 kuukautta sitten klo 0.46
UnSfuqXa'; waitfor delay '0:0:15' --
e
3 kuukautta sitten klo 0.46
YOkp8YNi' OR 874=(SELECT 874 FROM PG_SLEEP(15))--
e
3 kuukautta sitten klo 0.47
aBCh2TMo') OR 306=(SELECT 306 FROM PG_SLEEP(15))--
e
3 kuukautta sitten klo 0.47
yqmcZXRh')) OR 884=(SELECT 884 FROM PG_SLEEP(15))--
e
3 kuukautta sitten klo 0.48
e'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
e
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1 OR 2+712-712-1=0+0+0+1 --
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1 OR 3+712-712-1=0+0+0+1 --
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1 OR 2+703-703-1=0+0+0+1
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1 OR 3+703-703-1=0+0+0+1
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1' OR 2+329-329-1=0+0+0+1 --
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1' OR 3+329-329-1=0+0+0+1 --
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1' OR 2+927-927-1=0+0+0+1 or 'EmCsSe1i'='
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1' OR 3+927-927-1=0+0+0+1 or 'EmCsSe1i'='
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1" OR 2+29-29-1=0+0+0+1 --
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
-1" OR 3+29-29-1=0+0+0+1 --
3 kuukautta sitten klo 0.49
e
if(now()=sysdate(),sleep(15),0)
3 kuukautta sitten klo 0.50
e
0'XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR'Z
3 kuukautta sitten klo 0.51
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.51
e
0"XOR(if(now()=sysdate(),sleep(15),0))XOR"Z
3 kuukautta sitten klo 0.51
e
(select(0)from(select(sleep(15)))v)/*'+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+'"+(select(0)from(select(sleep(15)))v)+"*/
3 kuukautta sitten klo 0.52
e
1 waitfor delay '0:0:15' --
3 kuukautta sitten klo 0.52
e
dektjQlS'; waitfor delay '0:0:15' --
3 kuukautta sitten klo 0.53
e
6fa2X3bV' OR 894=(SELECT 894 FROM PG_SLEEP(15))--
3 kuukautta sitten klo 0.54
e
houiwxj0') OR 505=(SELECT 505 FROM PG_SLEEP(15))--
3 kuukautta sitten klo 0.54
e
ECLys2cI')) OR 77=(SELECT 77 FROM PG_SLEEP(15))--
3 kuukautta sitten klo 0.55
e
e'||DBMS_PIPE.RECEIVE_MESSAGE(CHR(98)||CHR(98)||CHR(98),15)||'
3 kuukautta sitten klo 0.55
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.56
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.57
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.58
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.59
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.59
e
e
3 kuukautta sitten klo 0.59
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.01
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.03
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.04
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.05
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.05
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.05
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.06
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.06
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.07
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.07
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.07
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.07
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.07
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.07
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.08
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.08
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.09
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.09
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.10
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.10
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.11
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.11
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.12
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.12
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.13
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.13
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.14
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.14
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.15
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.16
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.18
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.19
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.19
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.20
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.21
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.21
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.23
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.23
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.24
e
e
3 kuukautta sitten klo 1.24
e
Vieras
3 kuukautta sitten klo 10.44
e
3 kuukautta sitten klo 16.35
e
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.30
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.30
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.30
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.30
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.30
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.31
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.31
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.31
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.31
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.31
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.32
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.32
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.32
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.32
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.33
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.34
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.35
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.35
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.35
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.35
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.36
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.37
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.37
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.37
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.37
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.37
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.38
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.38
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.38
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.38
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.38
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.39
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.40
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.40
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.40
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.40
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.40
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.41
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.41
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.41
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.41
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.41
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.42
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.43
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.43
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.43
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.43
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.43
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.44
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.45
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.45
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.45
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.45
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.45
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.46
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.46
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.46
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.46
Vieras
3 kuukautta sitten klo 4.46